Green Peel – yrttisyväkuorinnat 2018-03-21T14:27:02+00:00

Green Peel – yrttisyväkuorinnat

GREEN PEEL® CLASSIC hoitomenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja perustuu biologiseen menetelmään, jossa käytetään luonnon kasvien ainesosia, joiden tehokkuus on todistettu maailmanlaajuisesti. Green Peel- hoidot eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta toimivat hyvin yhdessä luonnonkosmetiikan kanssa. On erityisen tärkeää käyttää juuri hoitoihin tarkoitettuja tuotteita, jotta saavutetaan toivottu tulos ilman ongelmia.

GREEN PEEL herbal peeling CLASSIC 2 x 75 min 350 e (Sisältää jälkihoidon hoitolassa ja kotihoitotuotteet)

Uudista ihoasi! Ihon uudistamiseen – Uusi iho 5 päivässä
Erinomainen apu akneen ja aknearpien hoitoon!
Yrttihieronta GREEN PEEL® yrttiseoksella aktivoi erittäin voimakkaasti ihon ja kehon toimintoja, aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja kuorinnan jälkeen ihon näkyvä kuoriutuminen alkaa 2-5pvn kuluttua kuorinnasta. 1-3 hoidon jälkeen tulokset ovat silminnähtäviä ihon pinnalla ja sen rakenteessa. Hoitojakson aikana tapahtuu ihon normalisointiprosessi ns. luonnollisella tavalla. Yrttisyväkuorinnan hoidon ansiosta myös kehon lymfaattinen kierto tehostuu, tukkeumat ja epäpuhtaudet poistuvat tehokkaasti ja kehon kudokset uudistuvat. Hoito vaatii jälkihoidon 5:n päivän kuluttua hoitolassa. Hoitoa tukevien kotihoitotuotteiden käyttäminen on välttämätöntä ihon hyvinvoinnin ja hoitotuloksen onnistumisen kannalta. Seuraavien 6-8 viikkojen ajan tulee välttää suoraa aurinkoa, auringonottoa, solariumia, muita rusketushoitoja ja iho tulee päivittäin suojata huolellisesti aurinkohoitovoiteella uv- ja pigmenttivaurioiden ehkäisemiseksi.

Green Peel Classic- hoitoon tullessa, saavuthan 15 minuuttia etukäteen ennen hoidon alkua!

 

GREEN PEEL herbal peeling ENERGY 60 min 130 e

Stimuloi ihoasi!
Näkyvästi elinvoimaisempi iho: uudistaa ihoasi näkyvästi Yrttikuorinta, joka tuo uutta elinvoimaa ja energiaa väsyneelle ja elottomalle iholle. Energy-hoidolla harmaa iho virkistyy ja iho saa terveen, raikkaan sävyn. Ihon uloin kerros kuoriutuu ja solujen uusiutuminen nopeutuu yrttien vaikutuksesta. GREEN PEEL ® ENERGY antaa iholle uutta energiaa. Menetelmä häivyttää ikääntymiseen merkkejä ja soveltuu myös erinomaisesti epäpuhtauksien, arpien ja hyperpigmentin hoitoon. Hoito parantaa myös hoitotuotteiden imeytymistä.

 

GREEN PEEL herbal peeling FRESH UP 60 min 98 e

Kirkasta ihoasi!
Nopea kaunistaja: Hellävarainen yrttikuorinta, joka kirkastaa ja antaa elinvoimaa GREEN PEEL FRESH UP virkistävä kasvohoito, joka parantaa ihon verenkiertoa, avaa ihohuokoset ja valmistaa ihon vastaanottamaan ihonhoitotuotteiden ravitsevia ainesosia. Ihon kosteustasapaino paranee. Ihon pinta on kirkkaampi ja raikkaampi. Menetelmä stimuloi ihon toimintoja ja uudistaa ihoa tehokkaammin kuin perinteinen kuorinta.

 

GREEN PEEL herbal peeling Glamour 30 min 65 e

30 minuutin pikakaunistus!
Glamour hoidolla saat säihkyvän ihon, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet. Hoito ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä, sillä on suotuisa vaikutus aknen hoidossa ja se tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Tällä hoidolla pääset tutustumaan Green Peel hoitojen maailmaan. Täydellinen kuorinta ennen juhlaa! Antaa upeaa hehkua ihollesi.