Kasvohoidot 2017-06-13T21:12:29+00:00

KASVOHOIDOT

Virkistävä kasvohoito 30 min 45 e

Kun kaipaat vain pientä piristystä arkeen ja ripausta ylellisyyttä.
Kasvot puhdistetaan päivän tomuista ja iho kuoritaan pehmeäksi. Kasvohoidon viimeistelee lempeä hieronta kosteuttavalla kasvoöljyllä.

Puhdistava kasvohoito 60 min 65 e

Kosteutusta kaipaavalle ja/tai epäpuhtaalle iholle. Sopii hyvin nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi.
Ihon pinta puhdistetaan ensin huolellisesti puhdistustuotteilla. Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan timanttihionnalla tai syväpuhdistetaan ultraäänellä. Tarpeen vaatiessa tehdään mekaaninen puhdistus, jonka jälkeen asiakas saa rentoutua kasvo- ja hartiahierontaan. Lopuksi kosteuttava naamio ja loppuvoiteet.

Hemmotteleva kasvohoito 90 min 100 e

Kun mietit lahjaa, etkä tiedä mitä antaa – anna hetki omaa aikaa.
Hoito alkaa hellävaraisella puhdistuksella ja timanttihionnalla. Puhdistuksen jälkeen vastaanottavainen iho saa 30 minuutin hieronnan ruusuntuoksuisella monivitamiiniöljyseerumilla. Hieronnan ajaksi kädet paketoidaan kosteuttavaan käsinaamioon. Hieronnan päätteeksi kasvoille levitetään ihotyypin mukainen kasvonaamio, jonka vaikutuksen aikana kädet hierotaan.

Luonnon Kaunis – kasvohoito 90 min 92 e

Hoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen sekä sisäisen kauneuden herättelemiseen.
Luomu kasvohoito muodostuu kasvojen alkupuhdistuksesta, syväpuhdistavasta kuorinnasta, öljyllä ja sileillä suomalaisilla luonnonkivillä tehdystä hieronnasta ja lopuksi rentouttavasta naamiosta. Kivihieronta vaikuttaa lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon sekä auttaa kudoksia hapensaannissa. Hoito antaa terveen ja elävän sävyn kasvoillesi ja hoidon jälkeen ihosi on luonnollisen kaunis ja mieli tasapainoinen.
”Unohda hetkeksi ulkomaailma ja tule kokemaan hoidon uudistava vaikutus. Käytämme hoidossa kotimaisia Pikerocks-kiviä, joilla on hoitava vaikutus kokonaisvaltaisesti. Hoitokokonaisuus luo harmonisen ja tasapainoisen mielialan. ” – Anu Ruohosto, Anumati Naturals

AHA-Herbal/ BHA-herbal- hedelmähappohoito 60 min 68 e

Hoito häivyttää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. Madaltaa myös aknesta jääneitä arpia sekä tasoittaa ihon värivirheitä. Hedelmähappo kuorii ihon hellästi, mutta tehokkaasti. Hoidon jälkeen iho on selvästi kirkkaampi ja vastaanottavaisempi sitä helliville hoitotuotteille.