Sokerointi 2018-01-04T14:36:24+00:00

SOKEROINTI

Soikeroinnit 10-75 e.

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jolla voidaan poistaa häiritseviä ihokarvoja tehokkaasti ja hellävaraisesti. Sokerointimassa on vesiliukoinen luonnonmukainen tuote, joka ei tartu eläviin ihosoluihin eikä näin ollen vahingoita ihoa. Tästä syystä se käy myös erityisen hyvin intiimialueen karvanpoistoon. Karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin vältetään karvojen katkeaminen. Sokeroinnilla voidaan poistaa hyvinkin lyhyitä karvoja. Minimi karvan pituus on 2-3 mm. Liian pitkää karvaa ei olekaan – mieluummin liian pitkä kuin liian lyhyt. Karva siistitään oikean mittaiseksi hoitolassa.

Sokerointi tehdään aina mahdollisimman hellästi ja niin nopeasti kuin mahdollista. Säännöllisesti sokeroinnissa käyminen pehmentää karvaa ja hidastaa sen kasvua. Pitkään jatkunut säännöllinen sokerointi (alle viiden viikon välein) voi jopa lakkauttaa karvojen kasvun kokonaan.

Sokerointi sopii kaikentyyppisille ihoille ja ihokarvoille. Sokerointimassa kuorii ihoa hellästi, jolloin siitä voi olla erityistä apua kuivalle ja hilseilevälle iholle. Sokeroinnin jälkeen iholle levitetään ihoa kosteuttava ja rauhoittava hoitovoide.

Saat sokeroinnin jälkeen kotihoito-ohjeet, joita on suositeltavaa noudattaa.

Kun tulet sokerointiin:

  • Sokeroitavan alueen ihon tulee olla ehjä. Mahdolliset haavat tai ihottumaläikät voidaan kiertää. Palanutta ihoa ei voi sokeroida.
  • Ihon olisi hyvä olla puhdas ja öljytön, joten sinun ei tarvitse laittaa sokerointia edeltävänä tai samana päivänä kosteusvoidetta. Normaali arkipeseytyminen riittää. Ennen sokerointia ei tarvitse käydä erikseen suihkussa.
  • Kuorintaa voi tehdä iholle noin kaksi-kolme päivää ennen sokerointia. Ei kuitenkaan edeltävänä tai samana päivänä.
  • Karvan tulee olla ainakin 2 mm pituista.

 

Mitä eroa on brasilialaisella, bikinillä ja bikini string- sokeroinnilla?

Brasilialainen – Intiimialueen kaikki karvat poistetaan edestä ja takaa. Haluttaessa voidaan eteen jättää pieni karvallinen alue.
Bikini – Karvat poistetaan siltä alueelta mikä jää normaalien bikinien ulkopuolelle.
Bikini string – Karvat jotka jäävät string-mallisten alushousujen ulkopuolelle poistetaan edestä ja takaa.